(ВІДЕО) «Покарання корупціонера – лиш справа часу!»

НАЗАД
20 липня 2020 16:49

З 20 по 25 липня 2020 року в Державній прикордонній службі України триває Антикорупційна акція «Покарання корупціонера – лиш справа часу!».

В рамках організованих заходів в Адміністрації Державної прикордонної служби України 20 липня 2020 року організовано проведення навчально-методичного заняття із заступниками начальників регіональних управлінь та органів Держприкордонслужби з персоналу та особовим складом підрозділів з питань запобігання та виявлення корупції за темою «Обмеження щодо використання службових повноважень чи свого становища, запобігання отриманню неправомірної вигоди».

До проведення заняття залучили представників управління забезпечення доброчесності, управління внутрішньої та власної безпеки, військового капелана та представника ветеранської організації.

Під час проведення заняття керівному складу органів презентовано відомчий антикорупційний відеоролик, доведено основні вимоги керівництва Держави та Державної прикордонної служби України щодо нульової толерантності до проявів корупції, відповідальність за скоєння корупційних правопорушень та правопорушень, пов’язаних з корупцією.

Військовий капелан та представник ветеранської організації служби розповіли про негативне відношення віри до ганебних проявів корупції та згадали напутні слова ветеранів молодшому поколінню.

Інформація, яку довели під час навчально-методичного заняття,  буде використана в органах служби під час проведення Антикорупційної акції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси